Trouwen in het Toscane van Nederland

05-10-2018

“Op een jongerenweekend voor ondernemers maakte ik kennis met Daphne van der Wilt. Dat was nog in de allereerste fase van mijn bedrijf, dat ik in 2016 samen met mijn moeder begon. Voor mij was Daphne de brug naar de daadwerkelijke start van Trouw aan jou. Zij is iemand die zaken heel concreet maakt. Nu coacht ze mij via het traject Ondernemer coacht Ondernemer van VNO-NCW en MKB Noord. Ik heb van Daphne geleerd dat het kán: dromen, durven, doen.” 

Bo Nagengast uit Beilen is in Hoogeveen, Midden-Drenthe en omgeving de eerste professional weddingplanner. Zij volgde een opleiding marketing/communicatie en evenementenorganisatie. Met Trouw aan jou zorgt ze dat alles vóór en tijdens de trouwdag soepel verloopt. Daarnaast doet haar bedrijf ook styling en aankleding van evenementen. 

Alleen positieve spanning
“Als je eens wist hoeveel stress er in de aanloop naar een bruiloft vaak is”, vertelt ze. “Die stress neem ik weg. Er blijft alleen positieve spanning over. Geniet dus maar van die mooie dag.” Haar aanpak resulteerde al in superreacties van de bruidsparen, zowel ‘live’ als via social media.

Een trend waar zij op inspeelt is het trouwen op bijzondere, niet-traditionele locaties. Als ‘het Toscane van Nederland’ leent Drenthe zich hier bij uitstek voor.

Wil je ook werken aan de groei van je bedrijf? Neem dan contact op met Daphne van der Wilt, tel. 0528 522190, www.wiltkracht.nl/groei
WiltKracht. Tijd voor wat anders.

Tekst: www.johanschrijft.nl
Foto: www.estherhardon.nl

Deel:
Nieuwsoverzicht