Tijd voor wat anders

15-05-2020

Een WiltKracht SecretaresseKracht haalt de waan uit je dag. Het WiltKracht-effect is tijd. Tijd voor jou. Tijd voor wat anders.

WiltKracht zorgt dat ondernemers kunnen ondernemen en bestuurders kunnen besturen. Voor ondersteuning bij projectmatig werk, bij nevenactiviteiten of bestuursfuncties en voor de taken die op je to-do lijstje staan. WiltKracht is een professioneel, extern, secretaressebureau waar je alles aan kunt toevertrouwen. Agendabeheer, telefoon- en e-mailservice, (online) vergaderingen en bijeenkomsten organiseren, voorbereiden en notuleren, administratie verwerken, telefonische acquisitie, nieuwsbrieven, onderhouden social mediakanalen, (digitaal) archief, uitzoekwerk etc. De dames werken op afstand en, indien nodig, ook op locatie. Het gemak van een secretaresse is bij WiltKracht gecombineerd met de middelen van nu. Bovendien kunnen ze goed adviseren en ondersteunen bij het efficiƫnt inrichten van een werkomgeving in de cloud. WiltKracht is flexibel inzetbaar en toch daadkrachtig. Ze fixen het. WiltKracht ordent, ontlast, organiseert.

Met deze secretaresses in de cloud heb je de toekomst! Wat ze voor u kunnen doen? Neem contact op met Daphne van der Wilt (daphne@wiltkracht.nl of 06-53273230).

Deel:
Nieuwsoverzicht