TelefoonKracht

Wilt u er zeker van zijn dat uw telefoon ook in uw afwezigheid correct en naar wens wordt beantwoord? Die zekerheid biedt WiltKracht TelefoonKracht. WiltKracht TelefoonKracht beantwoordt uw telefoon als u in bespreking gaat, op vakantie bent of liever even niet gestoord wilt worden.

Belangrijk daarbij is wat u wilt, wanneer u het wilt en hoe u het wilt. Denk bijvoorbeeld aan de aanspreekvorm en de ’toon’. Dit stemmen wij met u af. Wat de ’telefooncultuur’ is, verschilt per organisatie. Correct en vriendelijk is WiltKracht TelefoonKracht altijd. Een glimlach maakt echt verschil. 

 

Goede voorbereiding

Door onze goede voorbereiding weten we hoe we gaan handelen in welke situatie. De beller geven we in alle gevallen duidelijkheid. 

 

Effectieve filter

WiltKracht TelefoonKracht is een effectieve filter. We maken goede afspraken met u, zodat u alleen ‘lastiggevallen’ wordt als dit werkelijk nodig is. Ziet u ‘WiltKracht’ op uw scherm staan, dan betekent dat direct actie. Uiteraard krijgt u achteraf een overzicht met alle informatie over de telefoontjes, inclusief een terugbel- en actielijst.

 

Gemak

Gemakkelijk kunt u in uw contactenlijst kiezen voor SECRETARESSE AAN en SECRETARESSE UIT. Hiermee zet u de telefonische achterwacht van WiltKracht op actief en non-actief. Zo vaak als u wenst. Kosteloos. Bij WiltKracht vindt u de secretaresse van toen met de middelen van nu. (U kunt trouwens meerdere lijnen tegelijk naar ons doorzetten).

 

Zorgvuldige aandacht

Om deze service te kunnen garanderen is er voor ons een maximum aantal klanten. Bij WiltKracht TelefoonKracht dus geen massa, maar zorgvuldige aandacht voor uw klanten en contacten.

 

WiltKracht TelefoonKracht is op werkdagen actief van 8.30 uur tot 17.00 uur. Buiten deze tijden is in overleg mogelijk.

U betaalt een vaste abonnementsprijs van € 30,- per maand en één tot twee euro per gebelde minuut (prijzen zijn exclusief btw). U ontvangt aan het einde van de maand uw factuur, voorzien van een dashbord.

 

WiltKracht TelefoonKracht | tijd voor wat anders