Organisatiekracht

WiltKracht OrganisatieKracht. Support waar u blind op kunt vertrouwen.

Op continue basis of op projectbasis. Voor een vast bedrag per maand bent u gegarandeerd van ondersteuning op maat, flexibel inzetbaar en professioneel. Zonder gedoe. Op locatie indien nodig. Op afstand als het kan. WiltKracht-OrganisatieKracht plant afspraken, organiseert vergaderingen en bijeenkomsten, stelt agenda’s op, notuleert op locatie, werkt de notulen uit, verricht administratieve werkzaamheden en onderhoudt het digitaal archief.

Het WiltKracht-effect
Het gemak van de secretaresse van toen verenigd met de techniek en de kennis van nu.

WiltKracht Organisatiekracht ondersteunen organisaties op het hoogste niveau met zakenreizen, zakelijke evenementen,  gastvrijheid op beurzen en/of congressen, activiteiten-coördinatie en sparren.

De techniek van nu

WiltKracht werkt met online werkplekken. Een zogenaamde ‘private cloud’ met realtime synchronisatie van mail, agenda en contactpersonen. Flexibel en veilig. U hoeft niet te investeren in hardware. Afhankelijk van uw wensen en opdracht zijn soms abonnementen voor het gebruik van specifieke software nodig. Het WiltKracht Cloudplatform maakt elke applicatie beschikbaar op de online werkplekken van de secretaresses in de private cloudomgeving.  Bovendien zeer veilig doordat WiltKracht werkt met een tweefactor authenticatie.

WiltKracht levert u betaalbaar gemak.
Een WiltKracht OrganisatieKracht ordent, organiseert en ontzorgt.
Een WiltKracht OrganisatieKracht is professioneel en betrouwbaar.
Een WiltKracht OrganisatieKracht bewaakt deadlines en realiseert.  
Een WiltKracht OrganisatieKracht is creatief en proactief. 

Onze efficiëntie is uw effectiviteit.
Tijd voor wat anders.