GroeiKracht

Effectiviteit

Besteedt u uw tijd aan uw belangrijkste doelen of wordt u opgeslokt door de waan van de dag?

Ondersteunende krachten, onze ‘WiltKrachten’, zorgen ervoor dat organisaties, managers, leiders, directeuren, ondernemers, bestuurders, professionals en coördinatoren zich volledig kunnen focussen op hun doelen. Er ontstaat focus om de organisatie te kunnen laten groeien of om te innoveren.  (Meer) Vrije tijd is ook een doel.

Tijd creëert afstand van de waan van de dag. Rust genereert creativiteit. Creativiteit is de basis voor oplossingen. Oplossingen om te kunnen groeien of te innoveren om producten en processen duurzaam te kunnen verbeteren.

WiltKracht haalt die waan uit uw dag.

Tijd voor wat anders: Werken aan je bedrijf!.

Daphne van der WiltWerken aan je bedrijf is wat anders als werken in je bedrijf, aldus Daphne, eigenaar van WiltKracht.

Daphne heeft ruime ervaring opgedaan in het sparren met ondernemers met starters- en groeivragen o.a. als business coach bij STiB Hoogeveen, de OndernemersFabriek Drenthe en VNO-NCW MKB Noord. Bovendien heeft zij in 2018 de collegereeks Business Development gevolgd aan Business Universiteit Nyenrode.

Business Model Canvas
Een veel toegepast model is het Business Model Canvas. Een model dat structuur brengt. Inzicht wordt verkregen door het stellen van de goede vragen. Vanuit het model kunnen vervolgens acties worden bepaald. Innovatie op procesniveau is een uitdaging. Over dit onderwerp is met de diverse professoren veel gesproken tijdens de colleges op Nyenrode. New business development werd het genoemd. Het zijn met name de ‘wat-als-vragen’ die tijdens het canvassen gesteld worden die inzicht geven of (interne) innovatie mogelijk en/of noodzakelijk is voor toekomstbestendigheid.

MEER INFORMATIE OVER CANVASSESSIE MET DAPHNE

Daphne beschikt over een groot en kwalitatief hoogwaardig netwerk met wie zij spart als antwoorden op de goede vragen niet gelijk voor de hand liggen.

Over Daphne van der Wilt, eigenaar van WiltKracht

Oplossings- en resultaatgericht
Door de combinatie van praktische ondernemerskennis en commerciële ervaring kan zij zich vlot een beeld vormen van nieuwe ondernemingen en groeiprocessen. Daphne komt door haar oplossings- en resultaatgerichte werkhouding snel tot de essentie en is, mede door haar achtergrond en netwerk in uiteenlopende branches, een gesprekspartner op niveau. Daarnaast beschikt Daphne over zowel leidinggevende als coördinerende ervaring; het overzien van het grote geheel én aandacht voor de details zijn voor haar gelopen paden. Daphne is proactief, communicatief sterk en beschikt, naast een pragmatische instelling over uitstekende sociale vaardigheden. Bij het uitvoeren van haar werkzaamheden staan voor Daphne realisme en een optimale dienstverlening naar de opdrachtgever centraal. Haar analytische capaciteiten zijn bovengemiddeld te noemen.

PERSOONLIJK CONTACT MET DAPHNELINKEN?

 

 

STiB Hoogeveen. Voor ondernemers, door ondernemers.

Binnen de Gemeente Hoogeveen zijn veel mogelijkheden voor business coaching bij de Stichting STiB. De Stichting STiB is voor ondernemers, door ondernemers in Hoogeveen. STiB ontvangst subsidie van de Gemeente Hoogeveen en heeft als doel de lokale  economische bedrijvigheid te bevorderen.
Meer informatie: www.stibhoogeveen.nl of neem direct contact op via telefoonnummer 0528-522193 of per e-mail info@stibhoogeveen.nl

 

Ik ben Drents Ondernemer

Binnen de Provincie Drenthe is het programma Ik ben Drents Ondernemer actief, met de pijlers Start, Groei, Innoveren, Exporteren, Financieren en Verduurzamen. Voor starters is de OndernemersFabriek Drenthe opgericht. In Hoogeveen is de OndernemersFabriek Drenthe gevestigd in Ondernemershotel De Compaen.
Meer informatie: www.ondernemersfabriekdrenthe.nl of neem direct contact op via telefoonnummer 0528-522131 of per e-mail hoogeveen@ondernemersfabriekdrenthe.nl