A4Y

Assistance-4-You wordt WiltKracht

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht.
Tijd voor wat anders.

In maart 2010 begon eigenaar van WiltKracht, Daphne van der Wilt, als part time ondernemer met Assistance-4-You. Een bedrijf dat secretariële en administratieve diensten leverde vanaf de keukentafel. Op dat moment was zij, na jaren commercieel actief te zijn geweest in de automotive, tevens parttime werkzaam als management assistant bedrijfsvoering bij Treant. 

Assistance-4-You groeide in de loop der jaren en de diensten breidden uit met business coaching, project- en office management. In 2015 stopte Daphne met haar part time baan in de zorgsector, verhuisde naar Ondernemershotel De Compaen, startte met de HBO Opleiding Office Management en focuste zich fulltime op de groei van haar bedrijf.

Al snel werd er met collega’s gewerkt om de klanten goed te kunnen bedienen en het bedrijf groeit nog gestaag. “Nu we met een team werken en de diensten zijn gemoderniseerd, werd het tijd voor een nieuwe naam. Tijd voor wat anders”,  aldus Daphne.

Bedrijven richten hun overhead anders in. Ze willen zo min mogelijk fte’s op de loonlijst. Bedrijven willen hun medewerkers flexibel kunnen inzetten. Ondersteunende diensten die niet direct betrokken zijn bij het primaire proces willen ze zoveel mogelijk omzetten van fte naar kosten. In die trend past ook het afnemen van secretariële en ondersteunende diensten in plaats van een secretaresse in dienst hebben. De secretaresse op afstand is de toekomst. Een secretaresse in de wolken…

CONTACTLINKEN?KRACHTEN